De scan van mijn product werkt niet.

Je probeert een product te scannen maar er verschijnt niets op het scherm.

• Controleer of je Shopmium toegang hebt gegeven tot je fototoestel (als het scherm zwart blijft)
  • Controleer of je telefoon over een autofocusfunctie beschikt. Dit is een technische vereiste om de barcode te kunnen scannen
  • Zorg voor een regelmatige update van de Shopmium-applicatie en je iOS- of Android-besturingssysteem

Als het probleem zich na deze controles blijft voordoen, kun je je aanvraag via de internetsite, als de aanbieding ook daar beschikbaar is, doorsturen: www.shopmium.com

Meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord, en volg de aanwijzingen op het scherm.