Hoe kan ik mijn sponsorcode delen?

Ga naar de rubriek Profiel (in het menu onderaan rechts) en selecteer ‘Een vriend sponsoren’ om je sponsorcode te delen.

Je sponsorcode zal verschijnen: je kunt de code rechtstreeks aan je vrienden geven of je kunt op de knop ‘Sponsor je vrienden’ klikken om je code via sms, e-mail, Instagram, Facebook... te versturen.

Opgelet, je vriend zal enkel je sponsorcode kunnen ingeven wanneer hij/zij zich registreert met de app, en niet via de website van Shopmium! Je zal je sponsorbonus ontvangen van zodra je gesponsorde vriend zijn/haar eerste terugbetaling heeft ingediend.
Je vriend mag niet hetzelfde PayPal-account of dezelfde rekeningnummer hebben als jij: in dit geval zal je sponsoring worden geweigerd!