Zijn mijn Drive-aankopen, leveringen en elektronische tickets geldig?

De aanbiedingen van de applicatie gelden in alle winkels die in de voorwaarden worden vermeld, en tevens op hun Drive-service, leveringen en elektronische tickets.

Je moet je kasticket of factuur indienen en enkele verplichte gegevens vermelden als:

- De naam van de winkel
- De naam van het product en de prijs per eenheid (incl. btw)
- Het totale bedrag van je aankoop
- De datum en het uur van je bestelling

Je kunt ons deze gegevens doorgeven:

- Door een foto te nemen van je scherm
- Door een schermafbeelding te maken en vervolgens op de knop ‘Een foto uit mijn album downloaden’ te klikken
- Door je factuur af te drukken en te fotograferen

Je mag zelf kiezen. Opgelet: zorg er wel voor dat je ons het volledige aankoopbewijs doorstuurt.