Welke apparaten zijn compatibel?

iPhone: De applicatie is compatibel met iPhone 5 en nieuwer, met iOS 9.0 en hoger. ​De kwaliteit van het fototoestel van de oudere iPhones is spijtig genoeg onvoldoende om de goede werking van de applicatie te kunnen garanderen.

Android: De applicatie is compatibel met alle smartphones met Android 5.0 en hoger, met uitzondering van die met kleine schermen (lage dpi of resolutie). ​​​Het aantal pixels (ongeacht de dichtheid) mag niet lager zijn dan 470 dp x 320 dp.

De telefoon moet over een autofocusfunctie beschikken. Alle iPhones zijn hiermee uitgerust. De gebruikers van Android-toestellen zonder deze functie kunnen Shopmium spijtig genoeg niet downloaden. De applicatie heeft de autofocusfunctie immers nodig om de producten te kunnen scannen.

Hier vind je meer informatie over de autofocusfunctie.